Al jaren helpen wij ondernemers aan effectieve websites. Onze websites groeien mee met de eisen die de tijd aan ze stelt en zijn gebaseerd op de psychologie van de verleiding.

Tegenwoordig surfen mensen meer en meer via mobiel en in de meeste branches krijgen websites meer bezoekers via mobiele apparaten dan via laptops en desktops.

Ook het gedrag van mensen en hun manier van navigeren op een website veranderd. Website bezoekers op een pc waren gewend om in een F-vorm door de webpagina te gaan. Van links naar rechts en van boven naar beneden over het scherm en navigeren via menu’s.

Mensen die tegenwoordig op een mobiel een website bekijken zijn meer scroll-georiënteerd, waarbij ze van boven naar beneden lezen en dan pas van links naar rechts.

Een nieuwe bezoeker neemt gemiddeld maar 2 seconden de tijd om te bepalen of hij/zij op je website blijft. Je kunt er dus vanuit gaan dat je bezoeker niet de tijd neemt om rustig te gaan lezen.

Een websitebezoeker kijkt en klikt impulsief en kiest altijd de weg van de minste weerstand. Daar kun je niks aan doen; zo zit ons brein nu eenmaal in elkaar.

In dit boek nemen we je mee in een website die we hebben ontwikkeld voor Indonesische specialiteiten reastaurant Pondok Makan. Hun omzet is door onze inspanningen verdubbeld.

Wil je weten hoe we dat hebben gedaan?

Wat lezers zeggen over het boek

Lotte Tilburg

“Wietze, ik heb het inzicht gekregen dat ik niet zichtbaar hoef te zijn voor heel Nederland, maar slechts in Tilburg. Dat scheel ons heel veel marketingkosten.”

Thijs Groningen

Helder geschreven en het is mij duidelijk: iederen zijn vak.

Daan Utrecht

“Dat mensen meer en meer op hun mobiel doen zie ik elke dag in ons restaurant. Ze kijken meer op hun mobiel dan naar elkaar. Ook laten ze vaak de reservering zien op hun mobiel.”

Over de schrijver

Wietze de VriesVan ondernemer tot ondernemer,

Dat je helemaal hier bent gekomen zegt mij dat je geïnteresseerd bent en meer wilt weten. En daarom vraag ik mezelf af wat je nu tegenhoudt om alle informatie te krijgen die je wil, compleet kostenloos. Ja, ik download het boek
Alfasite © 2019. All Rights Reserved