Mocht je ons niet kennen dan willen wij ons graag even aan je voorstellen.‘

'Wij' zijn Wietze de Vries en de gebroeders Gary en Nigel Severing. Samen eigenaar van Alfasite B.V.

"Hoi, ik ben Wietze. De senior en ben een van de eerste online marketeers van Nederland. Ik draai al heel wat jaren mee als marketeer en heb vele grote en kleine ondernemingen mogen helpen om succesvol te worden op het internet.

Als marketing manager heb ik ooit de 1e online zorgverzekeraar van Nederland,  genaamd AnderZorg, succesvol in de markt gezet en vervolgens laten groeien tot een vaste speler. 

Sinds 2007 ondernemer met meer en minder succesvolle ondernemingen op mijn naam, maar altijd voor eigen risico en rekening, met en zonder personeel."

"Hi, wij zijn Gary en Nigel komen uit een gezin van programmeurs en hebben het webdesignen en ontwikkelen van applicaties met de paplepel ingegoten gekregen.Na onze studie zijn we samen begonnen met een webdesignbureau en hebben vele klanten naar tevredenheid mogen helpen.

Enkele leuke websites die we ook hebben gedaan zijn de Heineken Experience website Hackabeer en Ronnie Flex and Friends in AHOY.

Wij zijn helemaal uptodate met de nieuwste programmatuur en software, wat tegenwoordig met de huidige ontwikkelsnelheid, een hele opgave is. En daarom sturen wij het team aan van professionals."


Door het hebben van dezelfde interesse, namelijk lekker eten en drinken ;-) en om ondernemers te helpen aan meer online resultaat, hebben we de handen ineengeslagen met als resultaat Alfasite B.V.

Wij kunnen jou in het bijzonder helpen met:
  • Een website die gegarandeerd goed is (Mobile first)
  • Bovenaan in Google staat via Ads (SEA)
  • Meer gratis bezoekers uit Google (SEO)
  • Meer leads en klanten uit je bezoekers (Conversie)
  • Meer omzet én wederkerende inkomsten (Sales)
  • Minder tijd, geld en energie verspillen (Automatisering)
Kortom: “Hoe je meer winst genereert dankzij meer mensen in je zaak tegen lagere kosten.”

Dat roept natuurlijk iedere webdesign boer op de hoek. Maar waar wij in verschillen is dat wij het voor je doen tegen een prijs waarvoor anderen het jou zogenaamd leren.

Klinkt goed toch?

Met een vriendelijke groet,
Nigel, Gary en Wietze

Alfasite © 2019. All Rights Reserved